Belediye ihalesi iptal edildi 228

Active ImageYeni belediye binası yapımı için yapılan ihale iptal edildi. Belediye Başkanı Hasan Ergene ihalenin iptal edildiğini, ikinci ihalenin bir ay içinde yapılacağını söyledi.
Belediye binası ihalesi dün iptal edildi. Belediye Başkanı Hasan Ergene yeni yapılacak ihalede daha çok rekabet ortamının oluşturulacağını söyledi. Yeni belediye hizmet binası için geçen hafta salı günü kat karşılığı ihale yapılmış, ihaleye iki firma katılmıştı. İhaleyi 301.500 YTL artırımla Yaşar Uyar almıştı. Diğer firmanın evraklarında eksiklik olduğu için teklifi açılmadı.

Bir firmada 5 dakika geç kalmış diğer bir firma da katılmamıştı. Belediye Başkanı Hasan Ergene yaptığı açıklamada Belediye hizmet binasının ihalesi iptal edildi. İkinci ihale bir ay içinde yapılacak. İkinci ihalede daha rekabetçi bir ortam oluşacak dedi.

Active Image